Menu

Harrikka

Tiesitkö, että viiden vuoden kuluttua saatavilla on myös sähkömoottoripyörä? Sen kiihtyvyydeksi nollasta 60 mailiin ( tai 96, 7 kilometriin ) on arvioitu alle neljä sekuntia, ja sen huippunopeus olisi lähes 160 kilometriä tunnissa. Sähköakut latautuisivat 3,5 tunnissa, ja tämä virta riittäisi lähes 90 kilometrin matkoihin. Ei mitään hirveän suuria lukuja tai päätä huimaavia suorituksia, vai mitä? Mutta ei huolta. Tuotannon on tarkoitus pidentää toimintamatkaa ja lyhentää akun latausaikaa. Voit siten nauttia tuulesta hiuksissasi ja auringosta ihollasi pidempään. Ulkonäkökin tulee saamaan tietysti muutoksia. Perinteiset Harrikka-kuskit eivät välttämättä innostu tästä uudesta pakoputkettomasta pyörästä, joka pitää moottoripyöräksi omituista ääntä, mutta LiveWiren onkin tarkoitus houkutella uusia käyttäjiä. Odotetaan jännityksellä mitä tuleva tuo tullessaan!

Kengät jokaiseen jalkaan ja harrastukseen

Tarvitseehan Harrikka-kuskinkin jalkoja suojata tyylikkäällä laadulla? Moottoripyöräkuski arvostaa laatua, ja nahkakengät yleensä ovat juuri sitä. Ne ovat oikeanlaisen hoidon kanssa jopa erittäin pitkäkestoiset kengät. Kestävät ja jalkoja suojaavat kengät pitävät varpaat turvassa oli harley-davidson_18vauhti sitten millainen tahansa. Ajaessa moottoripyörää tai mitä tahansa muuta ajopeliä, ei vauhdin tarvitse olla erityisen kova jottei siinä jo loukkaannu. Kunnon kengät voivat suojata sinun jalkasi, nilkkasi ja ehkä jopa osittain sääresi pahimmilta vammoilta. Lapsillekin on hyvä opettaa ajamiseen kuuluvat säännöt ja turvallisuuteen liittyvät seikat. Lapsista puheenollen, lapset kasvavat ja niin kasvavat myös heidän jalkansa. Jokainen pieni käpälä tarvitsee muutaman kuukauden välein itselleen uudet kengät, jottei varpaita purista ja ahdista. Sitten tietysti harrastuksiinkin tarvitsisi kengät. Ja entäpä nämä syys- tai kevätkengät, puhumattakaan talvikengistä? Tarvitset sitten kengät itsellesi tai lapsillesi, upeat kengät löydät osoitteesta Footway.fi. Kyseinen kauppa mainostaa, ettei heillä ole toimituskuluja ja että heillä on hintatakuu. Sen lisäksi heillä on uskomaton 180 päivän peruuttamis- ja palautusoikeus. Kuulostaa melko hyvältä, vai mitä kenkien ystävät?

Sähköinen ja kevyt vaihtoehto Harrikoille

Zero SR13 on suorituskykyinen sähkömoottoripyörä. Ilman vaihdepoljinta tai kytkinkahvoja ajaminen saattaa olla helppompaa kuin tavallisella pyörällä. Kaasukahvaa kääntämällä pyörä lähtee liikkeelle. Pyörän suorituskykyä luonnehditaan erittäin hyväksi. Kiihtyminen nollasta sataan on luvattu tapahtuvan 3.3 sekunnissa. Huippunopeudeksi on mitattu 164 kilometriä tunnissa. Pyörä itsessään on suhteellisen kevyt, painaen vain 188 kiloa. Joten pyörä voi sopia hyvin naisillekin. Moottori.fi:n tekemän ajotestin mukaan ajamiseen voi olla vaikea keskittyä, kun pyörä on niin kevyt ja äänetön. Tämä voikin luoda liikenteeseen uudenlaiset vaaratilanteet, jos huomio herpaantuu liikaa. Zeron akun lataa noin 2,1 tunnissa, jos käyttää pikalaturia. Jos taas käytössä on vakiolaturi, menee lataukseen yli 8 tuntia. Aikamoinen ero, vai kuinka? Kuitenkin, pääset ajamaan yhdellä “tankillisella” maantiellä noin 130 kilometriä, ja kaupungissa jopa 259 kilometriä. Akun lataukseen menevä summa on päätä huimaava 1.20 euroa. No paljonko tällainen pyörä sitten maksaa? Zeron SR13 voit omistaa, jos sinulla on laittaa tiskiin yli 20 000 euroa. Hankintahinta on siis suurempi kuin mitä polttomoottorikäyttöisissä pyörissä. Penninvenyttäjiä kuitenkin varmaan ilahduttaakin tieto siitä, että tämä pyörä itseasiassa säästää rahaa mitä enemmän sillä ajaa.