Menu

Kasvata Harley Davidson pyörien myyntiä kätevän lime-technologies.fi-järjestelmän avulla

Työskenteletkö yrittäjänä? Jos työskentelet tai aiot lähitulevaisuudessa perustaa jonkin alan yrityksen, niin silloin sinun pitäisi ehdottomasti tutustua älykkääseen järjestelmään lime-technologies.fi. Kyseinen asiakkuudenhallintajärjestelmä auttaa yrittäjää pitämään yrityksen tärkeät tiedot kätevästi “yhdessä paketissa.” Järjestelmän avulla yrittäjä saa myös enemmän vapaa-aikaa ja pystyy kätevästi välttämään kahdenkertaiset työt.

Suomalaiset ovat innokasta moottoriurheilukansaa, joten otetaan esimerkiksi vaikkapa kiireinen MP-alan yritys. Moottoripyöräkauppojen suosituimpia pyöriä ovat aina olleet vauhdikkaat yhdysvaltalaiset Harley-Davidson-moottoripyörät.

Suositut Harley-Davidson -pyörät

Harley-Davidson-pyörien valmistus alkoi Yhdysvaltojen Milwaukeessa Wisconsinin osavaltiossa vuonan 1903 ja nyt kyseinen pyörämerkki on suosittu kaikkialla maailmassa. Joko sinä olet tutustunut kyseisen merkin erilaisiin versioihin? Vai toimitko kenties suosittujen Harley Davidson -pyörien valtuutettuna edustajana Suomessa?

Yrittäjän työ on aina rankkaa, työskentelee hän sitten millä alalla tahansa. Erityisin keväisin moottoripyöräkuume käy Suomessa kovana ja nykyisiä pyöriä tuodaan huoltoon tai ostetaan uusia. Mikä positiivisinta, yrittäjällä riittää töitä! Joskus vähän liiaksikin, huolimatta siitä, että MP-alan yrittäjä on itsekin usein sekä moottoripyöräilijä että moottoriurheilufani.

Tehokas ja asiakasystävällinen lime-technologies.fi-järjestelmä voidaan räätälöidä täysin yrittäjän tarpeisiin, jonka lisäksi se voidaan integroida kaikkiin yrittäjän käytössä oleviin laitteisiin.

Tiesitkö, että lime-technologies.fi -ohjelmaan kuuluva CRM-järjestelmä on yrityksesi täydellisen älykäs IT-tuki. Kiireisenä moottoriurheilualan yrittäjänä asiakasystävällinen lime-technologies.fi-järjestelmä auttaa yrittäjää muistamaan tärkeät tapaamiset, kuten MP-alan messut, pyöräesittelyt, asiakas- ja kohderyhmätapaamiset sekä palaverit. Loppupäivät ovatkin sitten vapaita muuhun toimintaan, kuten virkistävään ajoon Harley-Davidson-pyörän selässä!

Päällekkäiset työt karsiintuvat ja yrittäjä jaksaa taas harrastaa ja hoitaa tärkeitä asioita ja ihmissuhteita entiseen tapaan!

Lyhyesti pähkinänkuoressa

  • Vuonna 1920 Harley-Davidsonista tuli maailman johtava moottoripyörien valmistaja.
  • Vuonna 1925 Harley Davidsonin polttoainesäiliöistä tehtiin pisaranmallisia ja mikä parasta, ne ovat sellaisia yhä edelleen!
  • Vuosi 1928 tuo markkinoille ensimmäisen kahdella nokka-akselilla varustetun Harley-Davidson-pyörämallin.
  • Vuosi 1929 esittelee Flathead-, eli lättäpää -pyörämallin, joka muistetaan erittäin luotettavasta moottoristaan.
  • Vuoteen 1932 saavuttaessa Harley-Davidson tuo markkinoille ainutlaatuisen kolmipyöräisen Servi-Car-mallin, joka oli tarkoitettu poliisin käyttöön. Kyseinen malli poistettiin yhtiön tuotannosta vuonna 1972. joten kyseinen malli palveli poliisivoimia peräti kunniakkaat 50 vuotta!
  • Vuonna 1948 moottoriin tulivat hydrauliset Panhead-venttilinnostimet ja seuraavana vuonna 1949 Harley-Davidson-pyöriin tulivat etuteleskooppi ja iskunvaimentimet.
  • Vuosi 1953 oli pelkkää juhlaa, jolloin pyöriin lisättiin upeat 50. juhlavuotta kuvaavat logot.
  • Ajassa menestyksellisesti eteenpäin, eli vuonna 1977 Harley-Davidson esitteli suositut XLCR-1000 Cafe Racer -mallin ja FXS Low Rider -pyörämallin.
  • Vuosi 1980 toi Harley Davidson -merkin valikoimiin Kevlar-vahvisteisen toisiovedon perinteisen ketjuvedon sijasta. Samana vuonna Suomeen perustettiin fanien toimesta edelleen toimiva Harley Davidson Club Finland.

Kaiken kaikkiaan MP-alalla menee lujaa. Jokainen MP-alan yrittäjä käy messuilla ja kouluttaa koko ajan itseään palvellakseen parhaimmalla mahdollisella tavalla moottoriurheilua rakastavia suomalaisia. Suosittu lime-technologies.fi-järjestelmä pitää kaikki tärkeät tiedot varmassa tallessa, kasvattaa liikevaihtoa ja tuo yritykselle uusia asiakkaille. Ei siis muuta kuin tutustumaan asiakasystävälliseen lime-technologies.fi-järjestelmään jo tänään.