Menu

Tervetuloa Harley-Davidsonin Euroopan kiertueen 120-vuotisjuhlille

Kevät ja kesä tulevat joka vuosi. Moottoripyöräilystä innostuneita henkilöitä tuntuu myös vuosittain pistävän “sellainen pieni ja nopea moottoripyöräilyyn kehottava kärpänen.” Moottoripyöräilyssä moni asia tuntuu mukavalta, kuten maisemien vaihtuminen juuri siihen tahtiin kuin itse haluaa sekä saman henkisten ihmisten tapaaminen erilaisissa moottoriurheiluun liittyvissä tapahtumissa. Harley-Davidson -pyörien harrastajat voivat tavata missä päin maailmaa tahansa. Harley-Davidson -pyörien lisäksi tuntomerkkinä voisi olla värikkäisiin ja näyttäviin Helium ilmapalloihin taidolla tyylitelty teksti Harley-Davidson -bikers.

Harley-Davidson moottoripyörät tunnetaan kaikkialla

Yhdysvaltalaiset Arthur Davidson ja William S. Harley perustivat viime vuosisadan alussa vuonna 1903

Harley-Davidson Motor Company -nimisen moottoripyöriä valmistavan yhtiön. Moottoriurheilun harrastajat järjestävät vuosittain erilaisia juhlia, joissa esimerkiksi värikkäisiin Helium ilmapalloihin on kirjoitettu nimi Harley Davidson. Vuonna 1998 Harley-Davidson -yhtiö juhli 95-vuotisjuhliaan, jossa mukana oli tietysti myös näyttävää paraatiajoa 140 000 Harley-Davidson -pyörän voimin.

Vuonna 2003 legendaarinen yhtiö piti todella suuret 100-vuotisjuhlat Yhdysvaltojen Wisconsinin osavaltion suositussa kaupungissa Millwaukeessa 29. elokuuta alkaen aina 1. syyskuuta asti. Hyvää ruokaa, pyöränäytöksiä, paraatiajoa ja jutustelua ystävien kesken oli saatavilla usean päivän ajan.

Pidä omat Harley-Davidson juhlat

Tiesitkö että nykyään voit helposti pitää Harley-Davidson-juhlat mukavasti ystävien kesken? Tutustu verkossa vaikkapa laadukkaaseen partyking.fi-myymälään, josta löytyy jännittävien Helium ilmapallojen lisäksi Harley-Davidson -lautasliinoja kutsuille ystävien kesken. Tai ehkä hankkisit vaikkapa kotisi auto-/moottoripyörätallin seinälle upean ja ensimmäiseksi sisään astuessa havaittavan biker-tyyliä henkivän Harley-Davidson seinäkoristeen? Mikä sen upeampaa- ei varmasti mikään!

Viime vuosikymmenien aikana moottoripyöräilyn harrastajat ovat ajaneet Harley Davidson -moottoripyörillä erilaisissa kilpailuissa, näytösajoissa sekä työ- että lomareissuilla ympäri maailmaa. Joko sinä olet tutustunut kyseiseen merkkipyörään, jonka ominaisuuksia on aina harrastajien parissa ihailtu?