Menu

Mitä yhteistä on Harley-Davidsonilla ja Macbookilla?

Harley Davidsonilla ja Macbookilla on yllättävän paljon yhteisiä piirteitä, vaikka ensiksi saattaakin tuntua, ettei niillä ole mitään yhteistä. Ei olekaan ihme, että monet motoristit suosivat Macbookia!

1. laatu

Sekä Harley-Davidson että Macbook tunnetaan laadustaan! Molempia vaihtoehtoja voisi jopa kutsua oman genrensä mersuiksi, sillä molemmat tuotteet luetaan oman alansa parhaimmiston joukkoon – suorastaan sen premium-luokkaan!

2. arvostus

Sekä Harley-Davidsonia että Macbookia arvostetaan korkealle ja tuotteet ovat erityisen haluttuja. Erityisesti ne keräävät arvostusta piireissä, joissa kyseisiä tuotteita käytetään paljon. Harley-Davidsonissa vain on sitä jotakin motoristien piireissä – sama koskee Macbookia tietokoneiden käyttäjien piirissä!

3. premium-luokan hinta

Arvostettu ja laadukas tuote yleensä myös maksaa – eivätkä Harley-Davidson ja Macbook tee tässä suhteessa poikkeusta. Molempia on onneksi mahdollista ostaa käytettyinä, kunhan kaupat tekee luotettavan tahon kanssa. Macbookien osalta kannattaa suunnata mResellin verkkokauppaan. Löydät esimerkiksi suositut macbook 16 -tietokoneet mReselliltä. MResellin myymät käytetyt Applen koneet on testattu asianmukaisesti ja ammattitaitoisesti ennen myyntiä ja niille tarjotaan 12 kuukauden takuu, joten et osta sikaa säkissä, vaikka ostaisitkin koneesi käytettynä! Suosimalla käytettyä konetta säästät luonnonvaroja. Käytettyjä Harley-Davidsoneja taas myydään luotettavasti esimerkiksi Rinta-Joupilla, joka tunnetaan ehkä paremmin suosittuna autoliikkeenä.

4. pitkäikäisyys

Oikein käytettyinä ja huollettuina sekä Harley-Davidson että Macbook ovat pitkäikäisiä ja niitä voi käyttää vuodesta toiseen. Näin uusia tuotteita ei tarvitse olla ostamassa vähän väliä, mikä säästää rahaa, aikaa ja luonnonvaroja. Usein omaan Harley-Davidsoniin tai Macbookiin ehtiikin syntyä niin läheinen suhde, että siitä on haikeaa luopua, kun siitä vihdoin aika jättää. Osa on jopa antanut pyörälleen tai läppärilleen nimen!

5. käytännöllisyys

Harley-Davidson ja Macbook ovat erittäin käytännöllisiä ja sopivat juuri siihen käyttötarkoitukseen, johon ne on suunniteltu. Harley-Davidsonia on miellyttävä ajaa ja se on luotettava kumppani pitkilläkin ajomatkoilla. Harrikkaa on saatavilla jopa sähköisenä versiona. Macbook on helppokäyttöinen ja soveltuu monenlaisiin toimistotöihin. Se toimii luotettavasti, sillä esimerkiksi akun lataus kestää käytössä pitkään.

6. upea muotoilu

Sekä Harley-Davidson että Macbook tunnetaan upeasta ja massasta erottuvasta muotoilustaan, joka on helppo tunnistaa. Niiden muotoilu on saavuttanutkin lähes ikonisen aseman!