Menu

Lainojen yhdistäminen auttaa kerryttämään Harrikkakassaa

Monien erillisten lainojen takaisinmaksueristä huolehtiminen on paitsi kallista myös stressaavaa! Kun maksat lainanhoitokuluja useista lainoista, kertyy lainanhoitokuluista suuria puroja, jotka vähentävät joka kuukausi mahdollisuuksiasi säästää unelmiesi Harrikkaan. Samalla useista takaisinmaksueristä huolehtiminen on stressaavaa ja vie aikaa. Onneksi tähän on olemassa helppo ratkaisu: lainojen yhdistäminen! Yhdistämällä lainasi yhdeksi kilpailutetuksi yhdistelylainaksi säästät jatkossa rahaa ja aikaa. Samalla säästät itseäsi ylimääräiseltä stressiltä.

Kuinka aloittaa lainojen yhdistäminen stressittä?

Aloita lainojen yhdistäminen stressittä Rahalaitoksella. Prosessin aloittaminen on maksutonta ja sitoumuksetonta, eli et menetä mitään kokeilemalla millaisia yhdistelylainatarjouksia voit saada Rahalaitoksen kautta. Sen sijaan voit jatkossa säästää runsaasti rahaa ja aikaa yhdistelylainan avulla. Hakeaksesi yhdistelylainaa Rahalaitoksen kautta sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen, Rahalaitoksen sivustolta löytyvä, lainahakemus. Hakemus on nopeasti täytetty ja hakemuksen näppärä laskuri auttaa sinua arvioimaan tulevan yhdistelylainasi kuukausierän suuruutta.

Kun haet yhdistelylainaa, on tärkeää varmistaa, että lainahakemuksessa on rastitettu ”Haluan yhdistää vanhoja lainoja” -kohta ja että valitset tämän kohdan alta löytyvästä valikoista summan, jolla aiot maksaa pois vanhoja lainojasi. Jos aiot maksaa pois vanhoja lainojasi esimerkiksi 15 000 euroa, valitse tämä summa lainasummaa kuvaavalta janalta. Kahdeksan vuoden laina-ajalla sivuston laskuri arvioi tulevan yhdistelylainasi kuukausieräksi 210 euroa kuukaudessa. Jos nostat laina-ajan 15 vuoteen, alenee lainan arvioitu kuukausierä 141 euroon. Kannattaa kuitenkin aina huomioida myös lainan kokonaiskulut, sillä ne nousevat sitä mukaa, kun laina-aika pitenee.

Täytä lainahakemukseen myös pyydetyt yleistiedot ja laita hakemus matkaan. Kuten huomaat, lainojen yhdistäminen onnistuu Rahalaitoksen avulla nopeasti ja stressittä! Sinun ei tarvitse juosta luotonantajan luota toiselle eikä edes tavata ketään voidaksesi hakea yhdistelylainaa. Kaiken lisäksi Rahalaitos kilpailuttaa yhdistelylainan puolestasi, mikä auttaa sinua säästämään entistä enemmän. Velkojen lyhentäminen hallitusti onkin tärkeä keino ottaa oma talous haltuun ja säästää!

Valitse paras yhdistelylaina

Päätösvalta yhdistelylainan valinnassa pysyy kuitenkin aina sinulla ja voit halutessasi myös perääntyä yhdistelylainan ottamisesta, jos sinusta tuntuu yhdistelylainatarjoukset nähtyäsi, ettei oikein mikään niistä tunnu hyvältä. Kun saat yhdistelylainatarjouksia Rahalaitokselta, niitä kannattaakin vertailla kaikessa rauhassa, jotta ymmärrät varmasti mitä kukin lainatarjous sinulle tarjoaa. Pääset näin valitsemaan parhaan ja sinulle sopivimman yhdistelylainatarjouksen päältä. Samalla voit aloittaa kerryttämään Harrikkakassaasi siirtämällä yhdistelylainan avulla säästämäsi lainanhoitokulut suoraan unelmiesi tavoitteluun tarkoitettuun kassaan. Näin paras yhdistelylaina auttaa sinua tavoittelemaan unelmiasi tavallista nopeammin! Ehkäpä sinunkin unelmasi on uusi Sähkö-Harrikka, johon voit nyt alkaa säästää yhdistelylainan avulla.